Home Home3xc About Us Verhalen Spoken Word Poëzie Muziek Films
BLOGS GALLERY BLOG WITH US: If you identify with the ideals of tisSTUPID,  send us your blogs.Tell us and the world What you think about any Subject - anonymously
STAY IN TOUCH CREATED BY:R.BHAGGAN COPYRIGHTS 2017
Share on Facebook Share on Twitter Share via e-mail Share on Stumble Upon Share on Tumblr Share on LiveJournal Share on LinkedIn Share on Google Bookmarks Share on Digg Share on Newsvine Share on Reddit
Blogs Stupid Gallery

Ga ik je een geheimpje vertellen. Gezien wij het vaak hebben over prostitutie met alle nare gevolgen ervan, wil ik wel even een stokje voor doen en zeggen dat de tijden van op hoeken staan, niet meer de ware prostitutie is. Online, virtuele seks is de nieuws market. Op de lijn voor de internationale hulpverlening, noem ik dat. En seks is natuurlijk niet iets om voor te schamen omdat wij het allemaal doen. Wanneer het echter over betalen voor seks gaat, dan lijkt het mij een beetje minder. Maar dan weer de vraag, wat is precies goed of slecht. Iedereen heeft geld nodig. En wat verlies jij? Jij schuilt achter een foto,  en zegt een onbekende gozer hoe lekker jij zijn pik wilt maken? En hij gelooft het.


Nee, dat neemt zeker niets van jou weg. Het is ook heel makkelijk om aan deze baan te komen. Geen lange sollicitatieprocedure, en je bent simpel, na een test er door heen. In geen enkel geval had ik deze test fout en nooit had ik die helemaal correct. De contradictie begint ook met het opnoemen van de regels. Correct Nederlands schrijven!; geschreven met grammaticale fouten. Maar daar zullen wij niet opletten omdat zoals de titel van deze blog meld, dan gaat het om de Nederlandse mannen die armer worden gemaakt door middel van een fictief profiel. Gek zou je denken, gezien de wereld zo klein lijkt met de snelle en goedkopere verbindingen. Dan maar weer het voorbeeld van hoe schaamte en achterbakse dingen, manipulative komen. Want er blijven zich mannen aanmelden op de verschillende sites, die allemaal door berichtencentrale.nl wordt gedomineerd met fictieve profielen.

Zo ook blijven er mensen zich aanmelden om de fictieve profielen te besturen. Naakte foto’s complimenteren en de lelijkste man zeggen dat hij toch iets speciaals in zich heeft, om hem aan de chat te houden. Zo verdien jij eenmaal wat aan.


Een andere bedoel waar leugens loont dus. En zo ook nog de seks verhalen die soms het beeld vormen van de op TV nagebootste phoneseks scene, met een vrouw aan de andere kant van de lijn die sensueel zegt “and what will you do to me next daddy?” En je zou we'll kunnen. Denken DAT een fictief profile zich niet lang stand kan houden maar deze hebben daarom dan ook nog realistische achtergronden, goed gesorteerd in het logboek, identiek aan de informatie opgeslagen in het logboek van de man. Doe jij dit lang genoeg, snap jij eindelijk hoe leeg de lach is van de vrouw die jij betaald om naast jou te blijven. Of hoe de kou van de “ik hou van jou” resoneert wanneer je betaald wordt om het te schrijven.

De prostitutie begint dus heel langzaam met de seks verhalen vertellen. Dit doet mij veel denken aan de “Gay for pay” term die in de VS wordt gebruikt voor Hetero mannen die voor een bepaald bedrag wel degelijk seks bedrijven met een andere man. Tenminste doen die het met medeweten van de andere partij. Wat er nu gebeurd is dat mensen daar over de Atlantische zee denken dat zij geld uitgeven om te chatten met een vrouw waar zij een deel of heel leven mee willen gaan delen, op welke manier dan ook. Al weet ik dat de blanken heel snel huilen om geld, denk ik wel dat dit een pure vorm is van opzettelijke manipulatie en oplichting.

Maar dat maakt weinig uit als jij je zakken vult met wat extra cash en daarmee dan gelijk de belastingen ontduikt. Zie je, heel veel illegale praktijken op 1 platform, waar je zogenaamd je eigen baas kan zijn. Het mooie ervan is wel, dat je op HBO niveau beoordeeld wordt om de zoveel tijd. Dus je doet wel degelijk wat ervaring op. Daarnaast ook nog wat levenservaring en mensenkennis. Want ik wist bijvoorbeeld nooit dat een man die zich “hetero” noemt, toch wel geneukt wenst te worden met een voorbind dildo of andere voorwerpen in zich wilt proberen en zich dan nog hetero zal noemen omdat hij het met een vrouw doet. Zo zie jij wel wat er allemaal schuilt achter die vier muren van de kamers.

Maar goed, dat is niet het punt dat ik wil maken. Wij praten over moreel verval maar dulden wel het ene en het andere niet. De online prostitutie wordt genegeerd maar wij kijken wel naar die dames en heren die langs de straten werken. We zien niet de jonge mannen en vrouwen die gelokt worden met een beetje geld of materiële goed, en daarvoor wel een nette hoer worden. Wij verblinden ons voor de export prostitutie dat zich plaatsvindt online.  

Moreel is een begrip die wij gebruiken om de wereld te tonen dat wij de geciviliseerde mensen zijn die de god waar jij in geloofd heeft gecreëerd. Het vervallen ervan is nu alleen maar duidelijker geworden en willen wij vingers beginnen te richten naar een plek waar alle ogen al op gericht zijn. Als wij dagelijks tenminste 1 geval van kindermisbruik lezen, waarom verbaast het je dat kinderen eerder beginnen in te zien hoe waardevol seks kan zijn. Want als een man naast je komt slapen met een natte eikel omdat hij net heeft zitten geilen online met, wat hij denkt te zijn een vrouw, Dan zal seks gelijk het beste middel van bestaan zijn.

Ik weet niet in hoeverre berichtencentrale rechtmatig bezig is, maar het lijkt mij niet. Dus ik stel dan maar voor dat als jij een maat hebt in Nederland of België, die via dating sites of sekssites aan zijn trekken probeert te komen, laat hem maar zien wat ik kon zien. En denk niet dat jij niet het dupe van wordt, want er zijn zoveel verschillende sites, en alle berichten komen binnen op 1 centrale. En die kut doet jij miljoenen negeren, dus ergens zullen sommige mannen, zelfs na dit te lezen, niet willen geloven dat zij zo stom zijn geweest of zijn, en hun schatje online nog lekker verwennen met wat chatberichten.

Wil je meer bewijs waar je geld naartoe gaat, probeer maar op Facebook tinkerswerk te zoeken, en je vind er vast wel wat. Mijn gedeelte is gedaan, dus ga ik maar slapen. Tot de volgende tori.


Moraal