Home Home3xc About Us Verhalen Spoken Word Poëzie Muziek Films
Contact Call Mail: info@3xtremecreation.com Greetingcards Voorbeelden

3xtremeCreationsGreatingcards

Bestel

Om jou geliefde, vriend, collega of wie dan ook te vertellen hoeveel jij hen waardeert, kan jij best in jouw eigen woorden. Dit maakt het persoonlijker. Echter is dat niet altijd mogelijk te doen en is het perfect geschenk niet altijd betaalbaar. Iets anders maakt het minder persoonlijk en zo verliest de gift zijn waarde. Daarom biedt 3xtremeCreations jou de mogelijkheid om het persoonlijk te houden door jou verhaal te vertellen aan jou geliefde, middels een gedicht. Zo is het nog heel dichtbij van hetgeen jij wenst te zeggen, en is het allemaal nog betaalbaar. Voor vanaf SRD 25 ,- kan jij een leuk gedicht cadeau maken aan jou geliefde.


                  Hoe werkt dat?

 

Mail naar info@3xtremecreation.com de aanvraag. Vergeet niet de volgende punten erin te verwerken:


1: Persoonlijke gegevens

2: Doel van de tekst

3: Opleverdatum (wanneer heb jij het nodig?)

4. Hoe jij dit opgeleverd wenst. Wil jij het digital of een printversie (prijs verschilt)  ( Wij adviseren u ook graag over de layout en indien nodig, wordt u gebeld erover)


  1. Aanvragen die in minder dan een week opgeleverd moeten worden zullen op beoordeling geaccepteerd worden en worden tegen een speciale prijs aangeboden.
  2. De naam van de schrijver komt onder de geschreven tekst, hoewel deze niet de rechten van de geschreven tekst behoud wat de schrijver weerhoud van verdere versreiding van de tekst, zijt het verhandelen of anders uitbrengen/publiceren.
  3. Geschreven teksten eenmaal ontvangen, kunnen onder geen enkele voorwaarde omgeruild worden. U wordt daarom verzocht om dit te lezen voordat u het in ontvangst neemt.
  4. Teksten die niet worden afgenomen om welke reden dan ook, blijven eigendom van de schrijver, tenzij het volgende geldt; de tekst bevat privacygevoelige informatie (zoals namen, plaatsen of specifieke gebeurtenissen die reflecteren naar de aanvrager zijn/haar leven).
  5. De betaling geschiedt alleen bij goedkeuring van de geschreven teksten.
  6. Teksten worden onder geen enkele voorwaarde of form digitaal verstuurd via de mail, alvorens de betaling heeft plaatsgevonden.  
  7. 3xtremeCreations behoud het recht om excerpts van de teksten te gebruiken, alleen ter promotie van hun diensten.
Click for  examples